actuele projecten

Delft Mercuriusweg

Going Dutch Development initieerde de verkoop van een bedrijfspand aan de Royal Properties Group. Op het 10.000 m2 grote terrein naast dit bedrijfspand komen 71 appartementen die onder begeleiding van GDD worden ontwikkeld. Begin 2019 is gestart met de bouw. In het bestaande bedrijfspand heeft Ipse de Bruggen de gehuurde m2 ten bate van de dagbesteding voor gehandicapten uitgebreid en heeft ook de Trombosedienst het pand betrokken. De eigenaar van het pand werd ook hierin begeleid door GDD.

Haarlem Ceylonpoort

Going Dutch Development heeft van een groep particuliere eigenaren de opdracht verworven voor het herontwikkelen van het 17.500 m2 grote kantoorgebouw Ceylonpoort in Haarlem. Het gaat hier om het voormalige VNU-pand, waar ook de provincie Noord-Holland tijdelijk gehuisvest was. Het pand zal worden herontwikkeld tot een woongebouw met 160 appartementen. Het project is gelegen naast winkelcentrum Schalkwijk.

Overige projecten in ontwikkeling

Verder heeft Going Dutch Development projecten in wisselende stadia van voorbereiding in Schiedam, Amsterdam, Amstelveen en Rotterdam. Zodra het moment rijp is zullen wij hierover berichten.