wie wij zijn

Twee vastgoedprofessionals tot uw beschikking

Going Dutch Development is in 2015 opgericht door Paul Trip en Erik Röling, vastgoedprofessionals met een gedeelde visie op het vak. Wij hebben jarenlang als collega’s samengewerkt en weten dat wij elkaar aanvullen en samen meer bereiken. In onze beider loopbanen hebben wij alle aspecten van vastgoedontwikkeling leren kennen en doorgronden. Wij hebben plezier in ons vak en werken graag samen vanuit onze kleine en flexibele organisatie. Samen zijn wij Going Dutch Development ofwel GDD; wel zo duidelijk wanneer u met ons samenwerkt!

Wij hebben een groot en relevant netwerk en kunnen mede daardoor flexibel en transparant op uw vastgoedvraagstukken inspelen. Per project werken wij samen in wisselende teams waarbij ons netwerk garant staat voor professionals die wij persoonlijk kennen en die zich bewezen hebben. Onze uitdaging is het bijeen brengen van de juiste deskundigheden op het juiste moment, gericht op een gezamenlijk eindproduct waar iedereen trots op kan zijn.

Kijkt u op onze persoonlijke LinkedIn pagina’s voor meer informatie over onze achtergrond en ervaring.